Meet our team

Team Aqualand

Klik op de foto’s voor wat meer info.

Hallo, ik ben Bram Van den Bossche, 32 jaar en oprichter van ‘Zwemschool Waterpret’.

In 2010 behaalde ik mijn diploma leerkracht lichamelijke opvoeding en tevens mijn diploma’s redder en EHBO. Lesgeven en kinderen spelenderwijs iets bijbrengen is mijn passie. Naast het lesgeven ben ik graag bezig met mijn zoontje Lewis en op sportief vlak ben ik actief als voetballer en speel ik padel.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het geven van zwemlessen, sta ik klaar om jullie kind(eren) op een leuke en veilige manier te leren zwemmen. Sportieve groeten, Bram

Bram Van Den Bossche

oprichter / Trainer

Graag stel ik mijn vrouw Shana ook even voor. Mede dankzij haar kon ik mijn droom waarmaken en ontstond de zwemschool. Tijdens de zwemlessen is zij uw aanspreekpunt en helpt ze jullie met veel plezier verder. 
Ze is het manusje van alles, administratie, rondleiden in het zwembad, betalingen ontvangen, jullie voorzien van een drankje, … ze doet het allemaal.
Zelf is zij schoonheidsspecialiste, ook hier toont ze dezelfde passie in haar schoonheidsinstituut Merébelle, zoals ze zich ook ten volle inzet voor de zwemschool. 

Shana Herpoele

Oprichter / Administratie

Hallo!

Mijn naam is Noémie. Ik ben 21 jaar en juf in het vierde leerjaar in het Sint-Jozefscollege. Mijn job zorgt ervoor dat ik iedere dag gelukkig in het leven sta. Kinderen zorgen voor een grote glimlach op mijn gezicht. 

In mijn vrije tijd zet ik graag eens een stapje in de wereld met vriendinnen. Van een lekker drankje en hapje kunnen wij enorm genieten. Vanaf september zal ik ervoor zorgen dat jullie op woensdagnamiddag ook van een lekker drankje kunnen genieten. Ik kijk er naar uit om met jullie kennis te maken en leuke babbels te hebben. 👍🏻

Tot snel!

Noémie windey

Horeca

Hallo,

Ik ben Martine Coppens, 65-jarige gepensioneerde leerkracht.
Kinderen zijn dus “de rode draad” in mijn leven.

Ik ben fiere omie van voetballende Jeff (10) en dansende Sue (7).
In mijn vrije tijd geniet ik van een stevige wandeling, een dansje (salsa), een plons in het water en gaan supporteren voor mijn voetballende zoon.

Vanaf september komt er dus een nieuwe hobby bij:
Jullie bedienen op maandag, donderdag en zaterdag met een brede glimlach en een gezellige babbel.

Tot binnenkort. 🙂

Martine coppens

Horeca

Team Waterpret

Klik op de foto’s voor wat meer info.

Hallo! Ik ben Lisa Van Driessche een 23-jarige kleuterjuf. In mijn vrije tijd doe ik graag aan kindergrime.

Ik zwem zelf al van kleinsaf aan en doe dit super graag. Ik ben een echte waterrat! Gezien ik graag met kindjes bezig ben en graag zwem, is zwemles geven echt iets voor mij!

Ik kijk er naar uit om jullie kindjes te leren zwemmen!

Tot snel!

Lisa van Driessche

Zwemtrainer

Mijn naam is Kenneth Beeckman, een dertig jarige leerkracht lichamelijke opvoeding, sport en techniek. Tijdens onze  verbouwingen en extra studie heb ik het geven van zwemlessen even op pauze moeten zetten, maar daar komt nu verandering in. Zelf ben ik tijdens mijn vrije tijd dagelijks bezig met mijn sport(en) als tri- en duathlon atleet. De passie van het sporten probeer ik elke dag opnieuw door te geven aan “mijn iets oudere kindjes op school” en vanaf nu ook aan jullie kinderen. Tot snel op de zwemschool.

Kenneth Beeckman

zwemTrainer

Hallo, mijn naam is Michiel.
Ik ben 29 jaar en geef turnen in de Vrije Basisschool De Linde te Nieuwerkerken aan het eerste tot en met zesde leerjaar.
Daarbuiten doe ik ook aan triatlon waarbij het zwemonderdeel ook belangrijk is.
Graag wil ik jullie kindjes plezier laten beleven en ze veel bijleren tijdens de lesjes op woensdag en zaterdag.

Michiel De Pelsmaeker

zwemtrainer

Hallo! Ik ben Axl Van der Meeren, 24 jaar en werk voltijds in het secundair onderwijs van het hartencollege in de Onderwijslaan te Ninove.

Ik ben een enorme voetbalfanaat en daarnaast hou ik me ook graag bezig met het ontdekken en spelen van “speciale” sporten.

Ik hoop dat ik mijn passie voor sport kan meegeven aan de kinderen en hen kan laten genieten van leuke en creatieve spelletjes.

Uiteraard wil ik ze ook helpen om beter te leren zwemmen

Axl Van der Meeren

Zwemtrainer

Gertie vandevelde

zwemTrainer

Hey, mijn naam is Davy en ik ben van opleiding leerkracht Lichamelijke Opvoeding maar werk momenteel als Sportcoördinator bij gemeente Berlare. Omdat ik het lesgeven te hard gemist heb, ben ik opnieuw zwemlessen beginnen geven. Ik hoop mijn passie voor de sport op een leuke manier te kunnen overbrengen op jullie kleine oogappels.

Davy Rasschaert

zwemTrainer