Bram en Shana portret Aqualand
Onze zwemschool

Bram & Shana

Oprichters van ‘ Zwemschool Waterpret ‘

Hallo, ik ben Bram Van den Bossche, 32 jaar en oprichter van ‘Zwemschool Waterpret’. In 2010 behaalde ik mijn diploma leerkracht lichamelijke opvoeding en tevens mijn diploma’s Hoger redder en EHBO. Lesgeven en kinderen spelenderwijs iets bijbrengen is mijn passie. Naast het lesgeven ben ik graag bezig met ons zoontje Lewis en op sportief vlak ben ik actief als voetballer en speel ik padel. Met meer dan 12 jaar ervaring in het geven van zwemlessen, sta ik klaar om jullie kind(eren) op een leuke en veilige manier te leren zwemmen.

Graag stel ik ook mijn vrouw Shana even voor. Mede dankzij haar kon ik mijn droom waarmaken en ontstond de zwemschool. Tijdens de zwemlessen is zij uw aanspreekpunt en helpt ze jullie met veel plezier verder.

Ze is het manusje van alles, administratie, rondleiden in het zwembad, betalingen ontvangen, … ze doet het allemaal.

Zelf is zij schoonheidsspecialiste, ook hier toont ze dezelfde passie in haar schoonheidsinstituut Merébelle, zoals ze zich ook ten volle inzet voor de zwemschool.

Sportieve groeten,

Bram

TELEFOON  : 0479 78 22 43

E-MAIL : bram@zwemschoolwaterpret.be

Gediplomeerde zwemcoaches

Onze gediplomeerde zwemcoachen worden permanent bijgeschoold en zorgen ervoor dat leren zwemmen ook echt leuk is! In kleine groepjes van 4 – 6 kinderen of via privélessen volgt uw kind een traject om veilig te leren zwemmen met de juiste techniek en krijgt het de juiste aandacht. Onze trainers zijn leerkrachten lager onderwijs en leerkrachten lichamelijke opvoeding, gespecialiseerd in het geven van zwemlessen.

Gepassioneerd

Gemotiveerd

Gediplomeerd

Gediplomeerde zwemcoachen - Bram van zwemschool waterpret op beurs
Onze zwemschool

Bram Van den bossche

Oprichter en zwemcoach van ‘ Zwemschool Waterpret ‘

TELEFOON  : 0479 78 22 43

E-MAIL : bram@zwemschoolwaterpret.be

Wacht niet langer!

Ben jij ook zo gemotiveerd om er aan te beginnen?

MIJN MOTIVATIE 100%
onze gediplomeerde zwemcoaches

ik stel je graag ons team voor

Graag stel ik mijn vrouw Shana ook even voor. Mede dankzij haar kon ik mijn droom waarmaken en ontstond de zwemschool. Tijdens de zwemlessen is zij uw aanspreekpunt en helpt ze jullie met veel plezier verder. 
Ze is het manusje van alles, administratie, rondleiden in het zwembad, betalingen ontvangen, jullie voorzien van een drankje, … ze doet het allemaal.
Zelf is zij schoonheidsspecialiste, ook hier toont ze dezelfde passie in haar schoonheidsinstituut Merébelle, zoals ze zich ook ten volle inzet voor de zwemschool. 

Shana Herpoele

oprichtster / administratie

Hallo! Ik ben Lisa Van Driessche, 22 jaar en laatste jaarsstudente kleuteronderwijs. Daarnaast heb ik ook het diploma kindergrime op zak.

Ik zwem zelf al van kleinsaf aan en doe dit super graag. Ik ben een echte waterrat! Gezien ik graag met kindjes bezig ben en graag zwem, is zwemles geven echt iets voor mij!

Ik kijk er naar uit om jullie kindjes te leren zwemmen!

Tot snel!

Lisa van Driessche

Zwemtrainer

Mijn naam is Kenneth Beeckman, een dertig jarige leerkracht lichamelijke opvoeding, sport en techniek. Tijdens onze  verbouwingen en extra studie heb ik het geven van zwemlessen even op pauze moeten zetten, maar daar komt nu verandering in. Zelf ben ik tijdens mijn vrije tijd dagelijks bezig met mijn sport(en) als tri- en duathlon atleet. De passie van het sporten probeer ik elke dag opnieuw door te geven aan “mijn iets oudere kindjes op school” en vanaf nu ook aan jullie kinderen. Tot snel op de zwemschool.

Kenneth Beeckman

zwemTrainer

Hallo, mijn naam is Michiel.
Ik ben 29 jaar en geef turnen in de Vrije Basisschool De Linde te Nieuwerkerken aan het eerste tot en met zesde leerjaar.
Daarbuiten doe ik ook aan triatlon waarbij het zwemonderdeel ook belangrijk is.
Graag wil ik jullie kindjes plezier laten beleven en ze veel bijleren tijdens de lesjes op woensdag en zaterdag.

Michiel De Pelsmaeker

Zwemtrainer

Hallo! Ik ben Axl Van der Meeren, 24 jaar en werk voltijds in het secundair onderwijs van het hartencollege in de Onderwijslaan te Ninove.

Ik ben een enorme voetbalfanaat en daarnaast hou ik me ook graag bezig met het ontdekken en spelen van “speciale” sporten.

Ik hoop dat ik mijn passie voor sport kan meegeven aan de kinderen en hen kan laten genieten van leuke en creatieve spelletjes.

Uiteraard wil ik ze ook helpen om beter te leren zwemmen

axl van der meeren

Zwemtrainer

gertie vandevelde

zwemTrainer

Hey, mijn naam is Davy en ik ben van opleiding leerkracht Lichamelijke Opvoeding maar werk momenteel als Sportcoördinator bij gemeente Berlare. Omdat ik het lesgeven te hard gemist heb, ben ik opnieuw zwemlessen beginnen geven. Ik hoop mijn passie voor de sport op een leuke manier te kunnen overbrengen op jullie kleine oogappels.

Davy Rasschaert

Zwemtrainer

Join our team

Wij zijn steeds op zoek naar gepassioneerde en gemotiveerde zwemtrainers 

Ben jij …

  • Leerkracht lichamelijke opvoeding (of in opleiding)
  • Heb je ervaring als zwemtrainer
  • Reddersdiploma en/of EHBO zijn een pluspunt
  • Beschikbaar op woensdagnamiddag of zaterdagvoormiddag
  • Op zelfstandige basis

… Dan zijn wij op zoek naar jou!