Privélessen zwemmen

We begeleiden de kinderen van de eerste beenbewegingen tot het aanleren van veilig zwemmen d.m.v. een genormeerde zwemslag (schoolslag, crawl, rugcrawl). We leggen de focus dus puur op het aanleren van de zwemslag en sluiten af met het 25m brevet van de gekozen zwemslag.

Indien u graag heeft dat uw kind nog vervolglessen volgt om bv. een grotere afstand te zwemmen, een andere zwemslag aan te leren, extra vaardigheden aan te leren zoals duiken,… kan dit uiteraard altijd.

De lessen duren telkens 30′ en u heeft de keuze tussen privé les individueel of per twee.

Het is zeer belangrijk dat uw kind reeds watergewend is alvorens hij/zij start in de privé lessen.
Meer informatie hierover vindt u hieronder. 

Watergewend

Om in te schrijven moeten de kinderen minstens 5 jaar of ouder zijn.
Op dat moment moeten de kinderen ook reeds watergewend zijn, want in het gedeelte voorzien voor de privé lessen, kunnen de kinderen niet staan.
Dat wil zeggen dat het kind in het water durft springen met drijfmiddelen, kan drijven op de buik (graag ook op de rug) en met het hoofd onder water durft gaan zonder te twijfelen. 

Is je kind niet watergewend, zijn we genoodzaakt de lessen stop te zetten.
De kinderen kunnen dan terecht in onze groepslessen aangepast aan hun niveau.

Info

Tijdstip

Onze privélessen zwemmen:

Tarieven

  • Prijs individueel : 25€ / les
  • Prijs per twee : 20€ / les / kind
  • Betaling : De eerste zwemles worden eerste 5 lessen afgerekend. Bij de opstart van de privélessen zwemmen, gaan jullie dus een engagement aan van minstens 5 zwemlessen. (om een zwemslag aan te leren vanaf het begin zijn er meer dan 5 zwemlessen nodig) De zwemlessen kunnen verlengd worden per 5 lessen, maar ook per les afhankelijk van de vaardigheden van uw kind.
Privélessen zwemmen Zwemlessen individueel